2017. október 11.

Túrós csusza pasi módra

Ez bizony a férfimunka kategória nálunk, keményen ☺ Hogy miért?  Egyszerű és finom kaja, csak éppen ezt „fitnesz módra” nem lehet elkészíteni! Na én aztán nem vagyok fitnesz mániás .... de mégis, PONT ÍGY nem tudnám elkészíteni 😉 Jobb ezt a szakemberre bízni, mert pont így szeretjük.



"Negyed kiló tésztát főzz meg klasszikus fogkeményre és szűrd le, majd még a lábasban keverd össze fél kg. túró ¾  részével és kb. 3 dl tejfellel és sózd meg ízlés szerint.

Ezután borítsd bele az egészet egy nem szerényen kizsírozott tepsibe (olaj itt szóba sem jöhet!!), morzsold a tetejére a maradék túrót, tégy rá pár kanál tejfelt és jó sok nem bőrös tepertőt, told be a sütőbe és 200 fokon küldd meg legalább 20 percre!
Akkor jó, ha tetején is látod már, hogy egy kicsit barnul J
Az igazi túrós csusza alul-felül lepirul!!!

Jó étvágyat! "




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése