tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post1617681161756901930..comments2023-05-12T17:57:50.736+02:00Comments on Fűszermánia: Görög töltött káposzta citromszósszalKgubahttp://www.blogger.com/profile/10452444314800738411noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-80650059451095927142017-09-09T12:44:49.364+02:002017-09-09T12:44:49.364+02:00Semmi baj azzal, ha nem ízlett. Ha magyar ízvilágo...Semmi baj azzal, ha nem ízlett. Ha magyar ízvilágot vártál, akkor biztosan csalódás volt. Ez egészen más. A füstölt íz számomra egyen ízűvé tesz mindent, arrogánsan veszi át az uralmat, én nem szeretem. Ezért nem szeretem a magyaros ízeket sem igazán, nekem nagyon egyhangúak.<br />Ez egy friss, üde , teljesen más étel, és valóban mustárportól kapta a szép sárga színét. A görög mustár rikító citromsárga (amitől én teljesen elolvadok :) ) és a mustárporuk is ugyanolyan színű. Köszi hogy megosztottad a tapasztalataidat, véleményedet. Ettől kerek a világ, kinek a pap, kinek a paplan, ugyebár :) Fűszermániahttps://www.blogger.com/profile/08733649209932846692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-46716315513830994102017-09-02T17:35:23.672+02:002017-09-02T17:35:23.672+02:00nagy reményekkel álltam neki az ételnek. A 30 dkg ...nagy reményekkel álltam neki az ételnek. A 30 dkg darált hushoz én sokalltam a bögre rizst :( 5 kisebb evőkanállal tettem csak hozzá. <br />Igazándiból izetlen volt, igy tettem bele a szokásos füszereket a babérlevél mellé, és némi füstölt izt is belecsempésztem, valamint nyár (?) lévén egy kis paprika, paradicsom még belekerült. <br />Felöntöttem kovászos uborka levével is a jobb izhatás kedvéért. <br />Megfőtt ize elfogadható, viszont a marhahust legközelebb nélkülözni fogom :( <br />Alapjáraton is egy szárazabb husfajta, nem is értem magam, miért nem daráltam hozzá némi szalonnát mondjuk. Bár akkor biztos nem lett volna mediterrán :( hanem inkább hazainak mondható. <br />A kész étel szinét nem tudom mivel érted el? mustárpor szinezhette be talán? -nekem nincs, csak mezei mustárom, azt még nem tettem bele- <br /><br />szóval egy ehető kategóriát kaptam, de nem lesz kedvenc :( Megjegyzem nem most volt fakanál először a kezemben. <br />Azért köszönet, hogy megosztottad az ötletedet. Edihttps://www.blogger.com/profile/11470878471993325634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-85881499635146149362015-08-18T11:36:28.660+02:002015-08-18T11:36:28.660+02:00Köszönöm :)Köszönöm :)Fűszermániahttps://www.blogger.com/profile/08733649209932846692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-18705508664116519782015-08-17T13:55:14.697+02:002015-08-17T13:55:14.697+02:00Gratulálok, nagyon gusztán néz ki!!Gratulálok, nagyon gusztán néz ki!!mereianhttps://www.blogger.com/profile/07393392064246353515noreply@blogger.com