tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post2758337744280737989..comments2023-05-12T17:57:50.736+02:00Comments on Fűszermánia: Palacsinta variációkKgubahttp://www.blogger.com/profile/10452444314800738411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-15060391940131105692017-03-01T11:14:51.511+01:002017-03-01T11:14:51.511+01:00Egészen más zsírral. Nem kell olaj a tésztába, olv...Egészen más zsírral. Nem kell olaj a tésztába, olvasztott zsírral picit megkenni a serpenyőt és kész. Nincs büdös utána és ez fontos szempont :)Fűszermániahttps://www.blogger.com/profile/08733649209932846692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-8212361091410815422017-02-28T18:27:49.532+01:002017-02-28T18:27:49.532+01:00Mind remek! A zsírban sütésedet megfogadom, húsfél...Mind remek! A zsírban sütésedet megfogadom, húsféléket csak azzal készítem, de a palacsintához olajat szoktam keverni és úgy sütni. Mindenképpen kipróbálom :)Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.com