tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post460925994047014217..comments2023-05-12T17:57:50.736+02:00Comments on Fűszermánia: Pisztáciás bonbonok amatőr módraKgubahttp://www.blogger.com/profile/10452444314800738411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-18541038663887410752015-12-22T07:34:46.072+01:002015-12-22T07:34:46.072+01:00Köszönöm, igen ezek a kritikus pontok. Csapkodtam ...Köszönöm, igen ezek a kritikus pontok. Csapkodtam én a pulthoz, de jobban kellett volna :) Temperálni meg csak ezzel a gyors módszerrel tudok. Gyakorlás és még jobb lesz :) Fűszermániahttps://www.blogger.com/profile/08733649209932846692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-33007575439617051292015-12-21T22:22:47.900+01:002015-12-21T22:22:47.900+01:00szépek lesznek ha jól ki van tisztítva, és csillog...szépek lesznek ha jól ki van tisztítva, és csillog a forma belseje, ha odacsapkodja az ember a formát amikor a csoki benne van, akkor a bubik felszállnak, és a temperálás pontos betartása aminek eredménye a szép fényes, és egyenletes felületű bonbon. Viszont ezek is szépek, és biztos finomak is :)NEDUDDGIhttps://www.blogger.com/profile/17689097668350330200noreply@blogger.com