tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post5861172405131672940..comments2023-05-12T17:57:50.736+02:00Comments on Fűszermánia: Labneh a friss joghurtsajtKgubahttp://www.blogger.com/profile/10452444314800738411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-68378664937571449952017-03-25T07:34:40.001+01:002017-03-25T07:34:40.001+01:00Kedves Éva, én is köszönöm az ötletet :) Édes verz...Kedves Éva, én is köszönöm az ötletet :) Édes verzióra nem is gondoltam, de tényleg, egy jó tejfölből nagyon is finom lehet :)<br />Fűszermániahttps://www.blogger.com/profile/08733649209932846692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2935522344894006208.post-18683613764016711482017-03-24T10:15:32.332+01:002017-03-24T10:15:32.332+01:00Szia Gabika! Én ezt tejfölből szoktam készíteni, c...Szia Gabika! Én ezt tejfölből szoktam készíteni, csak só nélkül csöpögtettem 24 órán át, és 24 óra múlva mindenre használhatom, amire a Mascarponét használnám. Édes sütikbe krémnek, de szendvicskrémet, magyarosat, kolbászosat, medvehagymásat, mikor mit szintén ebből készítek. Ki fogom próbálni akkor a joghurtot is az ajánlásod kapcsán, és így sózva, köszike az ötletet. :))))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14476496016897078215noreply@blogger.com