bár a tészta japán én mégis a
kínai pirított tészta mintájára készítettem el. Még nem volt szerencsém ehhez a
hajdinalisztből készült, cérnametélt szerű hosszú tésztához, de kifejezetten
ízletes. Egyszerűen wokban pirított zöldségekkel vegyítve egy nagyon gyors és
könnyű ebéd lett belőle.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2016. július 29.
2016. július 12.
Meggyleves almával
minden gyümölcsleves csodás, de a
meggytől a színe olyan, hogy az maga a nyár ☺ Ezt a szép színt még a beletett alma sem vette el, sőt....
gyönyörű rózsaszín almakockáim lettek. Ízben is jól összejött a kétféle
gyümölcs, persze a fűszerek sem maradhattak ki belőle.
2016. július 9.
Lencsesaláta nektarinnal
megint láttam valahol valamit...
egy kép, ami valahogy ott motoszkál. Amikor megtaláltam a nektarint – ami
kivételesen nem acélgolyó keménységű volt – már tudtam.... lencsesaláta lesz
vele, meg még ez az bele ☺
2016. július 4.
Blogkóstoló 29. összefoglaló
Majdnem 100% - os teljesítési aránnyal lezárult ez a forduló is. Köszönöm szépen mindenkinek a játékot. Megint izgalmas és ínycsiklandó menüsorunk állt össze, amit ezúttal a beérkezések sorrendjében tálalok fel:
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)