avokádó mindig és minden
mennyiségben jöhet ☺ Volt is
már sokféle formában, de rizottót még nem készítettem belőle. Kapóra jött, hogy
volt éppen egy jó adag gazdag csirke farhát levesem, így az alaplé most igazán
ütős volt. Az avokádó csak fokozta a hatást.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2017. október 30.
2017. október 11.
Túrós csusza pasi módra
Ez bizony a férfimunka kategória nálunk, keményen ☺ Hogy miért? Egyszerű és finom kaja, csak éppen ezt
„fitnesz módra” nem lehet elkészíteni! Na én aztán nem vagyok fitnesz mániás .... de mégis, PONT ÍGY nem tudnám elkészíteni 😉 Jobb ezt a szakemberre bízni, mert pont így szeretjük.
2017. október 1.
Csirkemell caprese
vagyis mozzarellával és friss
bazsalikommal a la Fördős Zé..... igen, ez annyira jó recept, hogy kottából
készült. Majdnem. Az egyéni ízlés azért benne van, mondjuk néhány százaléknyit
eltértünk a recepttől. Duplán
férfimunka ☺ Méltó helyre kerültek az utolsó friss bazsalikom leveleink
és az első ízben hozzánk került valódi bivaly mozzarella is.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)