Igaz, időközben a nyár is berobbant, de spárga és új sárgarépa még bőséggel kapható. Könnyű tejszínes ragu, melyben provence-i fűszerek és császár szalonna adja a plusz zamatokat a csirkecombnak. Bulgurral tálaltam.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
Igaz, időközben a nyár is berobbant, de spárga és új sárgarépa még bőséggel kapható. Könnyű tejszínes ragu, melyben provence-i fűszerek és császár szalonna adja a plusz zamatokat a csirkecombnak. Bulgurral tálaltam.
Amikor csak lehet, rárepülök a padlizsánra, nagyon szeretem. Leginkább az ilyen paradicsomos – fahéjas, kicsit arabos verziót kedvelem. Ezúttal hús is került bele, volt egy kevés csirkemell és csirkecomb filé itthon. Kuszkusszal remek hétvégi ebéd volt.