képzeljük el a frankfurti levest
és cseréljük ki a kelkáposztát fehérbabra ☺ Legegyszerűbben így jellemezném ezt a nyári levest, amit akár hidegen
is kikanalazok a fazékból. Hűsít és laktat, utána már csak egy kis desszert
vagy fagyi kell.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2019. június 18.
2019. június 9.
Töltött gömbcukkini
Ez a téma már egy ideje foglalkoztatott, de az
alapvető hozzávalót nem mindig egyszerű beszerezni. Most szó szerint
belebotlottam a piacon, három féle színben is ott pompáztak és méretileg is a
lehető legjobbak voltak. Egy sárgára és egy méregzöldre esett végül a
választásom.
2019. június 1.
Medvehagymás kijevi csirkemell sütőben
Még tavasszal készítettem egy jó
adag medvehagymás fűszervajat nem utolsó sorban ezért. Már csak a köretnek való
újkrumplit, fiatal friss sárgarépát és a zöld spárgát kellett megvárni.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)