Régen volt töltött dagadó, amiben az a legjobb, hogy nagyon sokféle tölteléket kitalálhatunk hozzá. A gesztenye adott volt, egy csomag natúr gesztenye massza várt felhasználásra. Köretként pedig valami zöldségféle kellett csak mellé, így esett a választás a kelbimbóra és a sütőtökre. A dagadó persze férfimunka volt, ehhez kétség sem férhet ☺
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2020. február 9.
2020. február 7.
Karalábés húsgombóc
ami valamikor töltött karalábénak indult. Emlékszem, amikor gyerek voltam, 5-6 cm átmérőjű kis zöld zsenge karalábékat keresett a Nagymamám és azokat kivájta, majd a húsgombócokkal megtöltve készült ez az étel. Most nagyok a karalábék, cserébe mindig ropogósak, finomak, nem fásak. Csak hát... a töltésről lemondtam, mert összesen 1 karalábéval készült ez az adag.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)