nem ennek indult, valami féle
juhtúrós pogácsára vágytam. Találtam azonban a hűtőben egy darab Feta sajtot,
ami már – mondhatni – utolsó pillanatos volt. Vagyis el kellett fogyasztani
mielőbb. Így aztán kicsit átalakítottam az elképzeléseimet és ha már Feta,
akkor oregánó és olivaolaj is....
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2018. február 25.
2018. február 11.
Levendulás almaecetben pácolt lilahagyma
Ilyen egyszerű dolgok esetében mindig elgondolkodom, ugyan
megér-e ez egy blogbejegyzést ? Végül mindig arra jutok hogy igen ☺ Azért, mert így nem feledkezem meg
róla, itt van szem előtt és a sok, új kedvenc sem fogja a fiók mélyére
száműzni. Most, a téli vitaminszűkös időkben különösen kedvelem, mert friss,
mégsem „vendégriasztó”. Az almaecet teljesen megszelídíti. A levendula pedig...
valami különös szimbiózisban létezik a lilahagymával. Talán mert mindkettő lila
☺
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)