a
palacsintát mindig sósra sütöm, épp csak egy kicsit, de cukrot sosem teszek a tésztájába.
Így aztán a kész palacsintákból bármi készülhet. A túrós spenótos változatot a
firenzei palacsinta ihlette. Ricotta helyett a túró is igazán kiváló.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2021. november 4.
Spenótos túrós sós palacsinta
2021. november 2.
Csirkemáj sherry mártásban
a spanyolok is szeretik a csirkemájat, igaz, ez a recept eredetileg friss kenyérhez való, de úgy döntöttem, jó kis főétel lesz ez nekünk mazsolás fenyőmagos rizzsel. A sherry ez esetben egy spanyol Moscatel desszert bor volt, amiből a rizsben lévő mazsola is kapott egy keveset.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)