méghozzá a legegyszerűbb bögrés
kefíres tésztából. Mert a meleg maradt, de sütni már nagyon akartam valamit. Ez
hamar elkészült, a rövid előkészületek után pedig békésen sült magától. A fahéj
és a szilva illata betöltötte a lakást..... ez az illat még 35 fokban is igen
ínycsiklandó tud lenni ☺
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2017. augusztus 26.
2017. augusztus 5.
Füstös padlizsán tagine sárgabarackkal
wooow, igazi Good Food, egy
régebbi lapban találtam az alapot, amiből végül összeállt az én változatom.
Elsőre bonyolultnak tűnhet, de a módszeres előkészítés után már nagyon egyszerű
a dolgunk. Tagine hiányában vastag aljú serpenyő egy jól záró fedővel is
megteszi.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)