a nagy sikerű tökös – mákos után
igazán kíváncsi voltam, milyen lehet jól megsütött tököt almával keverni. Lévén
hogy mindig megmarad egy adag sült tök, adja magát, hogy folyamatosan keresem a
felhasználási ötleteket. Ez a töltelék annyira bejött, hogy pitébe fogom
legközelebb beletölteni.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2017. november 19.
2017. november 14.
Spaghetti kagylóval
érdekes véletlen és szomorú
aktualitás. Az egyik nagy kedvencem, Antonio Carluccio receptje alapján, talán
2 hete készült. Aztán jött a hír, hogy elment... az örök vargányamezőkre.
Ritkán főzök kottából, itt is volt változtatás, de az alap az volt, ahogyan ő
készítette. Csónakban a tengeren.... friss kagylóból..... ahogy az az igazi
lenne.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)