Az eper, ami még csak illúzió
inkább, hiszen messzi földről érkezett, de színével mégis elcsábított, mindenféle zöld dologgal nagyon jól össze passzol. Spárgával már többször szerepelt,
most a bébispenót volt soron, meg az uborka. Ez is egy nyerő csapat lett végül.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2019. május 12.
2019. május 5.
Sült csirke vajjal és Hasselback burgonyával
Bármilyen hihetetlen is, egyben
sült csirke ritkán készül nálunk és a blogon sem szerepel egyetlen variáció sem
erre a témára. Ezt pótolandó jöjjön most egy vajjal kenegetett, naranccsal,
rozmaringgal ízesített jószág vele sült „lapozós” burgonyával.
2019. május 1.
Újkrumpli saláta spárgával és fürjtojással
Május elejéhez képest nem az
igazi az idő, alkalmas azonban a konyhai tevékenykedésre. Ki is használtam az
itthon létet és összedobtam egy jó kis salátát. Se nem meleg, se nem hideg
műfaj, legjobban szoba hőmérsékleten adja ki magát. Az sem árt, ha hagyjuk egy
kicsit összeérni és csak a fürjtojást tesszük frissen a tetejére.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)