mindig tudtam, hogy a török
élelmiszer boltok csodákat rejtenek, már ha az ember nyitott a
különlegességekre ☺ Citrom vagy
ecet.... ez így ismerős, de citromecet? Pedig van, nem is akármilyen. A
marinált lilahagyma és retek után pedig
adta magát a zöld spárga, pláne hogy nagyon szép vaskos darabokhoz sikerült
hozzájutnom.
Kalandozás a fűszerek világában avagy merüljünk el a világ fűszereiben. Mottó: A recept csak inspiráció. Sohasem kotta.
2018. május 12.
2018. május 5.
Rukkola krémleves fehérborral
van nekem egy kedvenc német
nyelvű szakácskönyvem (Spargel & Rucola)
amit így tavasz tájt rendszeresen forgatok. Spárga és rukkola receptek
vannak benne. Egy kicsit többnyire azért eltérek a receptektől, ahogy mindig,
de az alap ötlet most is onnan érkezett.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)