avagy indiai joghurtos mangó ital
illatos fűszerekkel. Lehet sűrűbben, sós pisztáciával megszórva és kanállal
vagy hígabban és szívószállal. Lehet valódi gyümölcsjoghurtnak elkészíteni és
lehet turmix gyanánt felhörpinteni.
Bármelyik legyen is – kihagyni vétek ☺
Bármelyik legyen is – kihagyni vétek ☺
érett mangó
sűrű görög joghurt
csipetnyi só
cukor vagy méz ízlés szerint
őrölt kardamom
víz
durvára tört sózott pisztácia
A mangót meghámozás után
felkockáztam, turmix gépben pürésítettem. Beletettem a sót, cukrot, fűszereket
és egy kevés vizet. Végül a jpghurtból ment bele néhány kanállal.
Sűrűre hagytam, mert az a
pisztácia kellett rá ☺
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése