Ez bizony a férfimunka kategória nálunk, keményen ☺ Hogy miért? Egyszerű és finom kaja, csak éppen ezt
„fitnesz módra” nem lehet elkészíteni! Na én aztán nem vagyok fitnesz mániás .... de mégis, PONT ÍGY nem tudnám elkészíteni 😉 Jobb ezt a szakemberre bízni, mert pont így szeretjük.
"Negyed kiló tésztát főzz meg klasszikus fogkeményre és szűrd le, majd még
a lábasban keverd össze fél kg. túró ¾
részével és kb. 3 dl tejfellel és sózd meg ízlés szerint.
Ezután borítsd bele az egészet egy nem szerényen kizsírozott tepsibe
(olaj itt szóba sem jöhet!!), morzsold a tetejére a maradék túrót, tégy rá pár
kanál tejfelt és jó sok nem bőrös tepertőt, told be a sütőbe és 200 fokon küldd
meg legalább 20 percre!
Akkor jó, ha tetején is látod már, hogy egy kicsit barnul J
Az igazi túrós csusza alul-felül lepirul!!!
Jó étvágyat! "
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése