2020. március 1.

Burgundi marharagu


alias boeuf bourguignon...  és most kivételesen kottából Vannak ételek, melyeket nem kell/érdemes variálni, illetve talán igen, de mindenképpen érdemes az eredeti verziót is megkóstolni. Az eredeti most a Street Kitchenből érkezett....



 A recept és az elkészítés módja itt található. Magam sem írhatnám másképp, egy az egyben átmásolni pedig nem szokásom.  Videón is megnézhetjük, Fördős Z előadásában.

Ami minimálisat mégis változtattunk, az plusz 2 zöldfűszer, a majoranna és a tárkony hozzáadása volt.
Apró gyöngyhagymát sem találtunk (a savanyítottat inkább kihagytuk), így nagyobb méretű fehér hagymák kerültek bele.

Isteni finomság, bőven megéri a ráfordított időt. Nem érdemes kevéssel kezdeni, mert kiválóan fagyasztható is. Krumplipürével ettük, de egy jó kis polentával is el tudom képzelni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése