Nagyon szeretem a szemcsés friss
sajtot (Cottage cheese). Többnyire a natúrt veszem, mert akkor bármit lehet
belőle készíteni. Önmagában is finom, enyhén sós íze no meg a kis golyócskák
miatt salátában is megállja a helyét.
3 - 4 retek
3 – 4 szál szárzeller
½ doboz cottage cheese
citromlé
hidegen sajtolt repceolaj
sumak
só
frissen őrölt fekete bors
A retket és a szárzellert
felszeleteltem és elrendeztem egy tányéron. Sóval és egy kevés borssal
fűszereztem, citromlevet locsoltam rá. Rákanalaztam a friss sajtot,
meglocsoltam a repceolajjal, végül megszórtam a sumakkal is. A szárzeller
zöldjével díszítettem. Többet írni nincs is mit róla, meg kell kóstolni. Kb.
annyi idő alatt meg is van, amennyi idő alatt leírtam ☺
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése