2016. május 22.

Blogkóstoló 29. sorsolás

Megtörtént a sorsolás ☺ Dobókockával, fabábuval társasoztam egy kicsit ☺


Mindenki az alatta lévő blogról választ egy vagy több receptet és azt kell a saját blogján közzétenni. Az utolsó sorban lévő pedig az első blogról választ.

Ezután emailben kérem szépen a blogbejegyzés linkjét + 1 db fotót az ételről.
A bejegyzésben feltétlenül legyen belinkelve az eredeti recept is, valamint szerepeljen a Blogkóstoló 29. megnevezés is.


Új határidő: 2016. június 30. csütörtök éjfél 
(kívánságra meghosszabbítva!!!)

A fuszermania(kukac) gmail.com címre várom a pályaműveket

Egy fontos dolg még, amiről a korábbiakban talán nem volt szó: előfordulhat, hogy a sorsolás révén olyan blog jut valakinek, melyben számára tiltott összetevőjű ételek szerepelnek. Úgy gondolom, ilyenkor ezek az összetevők kiválthatók. Fordítva is igaz: egy mindenmentes blogról nem biztos, hogy tud egy mindenevő választani. Szerintem ezt kezeljük rugalmasan, hogy mindenki örömmel tudja a játékba belevetni magát. Ha így sem megy a dolog, akkor írjatok és keresünk valamilyen megoldást.

Ha a határidő rövidnek bizonyul, jelezzétek. Ha valakinek személyes akadályoztatása adódik, kérem, jelezze, mert megoldjuk valamilyen úton-módon. Csak ne az összefoglalóból szembesüljön lehetőleg senki azzal, hogy féllábasra sikerült számára a játék.

Íme a lista:


Játékra és sütésre / főzésre fel ☺


7 megjegyzés: